Norske garn
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

NORSKE GARN - NETTBUTIKKEN SOM HEIER PÅ NORSKPRODUSERT GARN

Norske garn AS ønsker å tilby et bredt utvalg av norske garnkvaliteter samlet på et sted på internett.

Som vanlige forbrukere har vi selv lett rundt og orientert oss i jungelen av alle garn som finnes. Etterhvert har vi latt oss begeistre over det varierte utvalget av garnkvaliteter som spinnes i Norge. Det er større enn vi trodde da vi startet! Norske Garn vil jobbe for å kunne tilby et spennende og bredt utvalg av garnkvaliteter der dere kan være sikre på at ulla kommer fra dyr som har beitet i Norge og at garnet også er spunnet i Norge. Vi har som mål å besøke alle produsentene vi er så stolte og glade over å få forhandle garn fra.

Hvorfor er vi så opptatt av dette? Fordi vi vil at kunnskapen om garnproduksjon i Norge skal bestå, at bøndenes ullproduksjon verdsettes og fordi vi mener det norske garnet er noe av det beste som finnes! Dette er vi ikke alene om, det har skjedd en økt bevissthet om hvilke unike kvaliteter den norske ulla faktisk har. Her gjør blant annet KRUS-prosjektet i regi av Norsk husflidslag en stor jobb. Det er mange kunnskapsrike og engasjerte personer som jobber med produksjon og bruk av norsk garn. Dette er en stor inspirasjon for oss. Vi ønsker også å være en positiv salgsmulighet for store og små produsenter.

Man skal heller ikke glemme miljøaspektet. Ved å kjøpe norske garn, så kjøper man kortreist. Dyrene går mye ute i norsk natur og det er et stort fokus på dyrevelferd. Produksjonen ved spinneriene følger strenge regler for miljø. Og ull er et naturlig materiale.

Vi ønsker deg en god kjøpsopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp, ris og ros. Send melding på facebook, mail oss på post@norskegarn.no eller ring etter kl. 16 på telefon 99779808.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som kunde hos oss! :)

 

Hilsen

Johanna og Linn

Trykk ENTER for å søke